Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

   Knaagdieren                                             

Aan de voeding van konijnen, cavia's en andere knaagdieren worden strenge eisen gesteld. De structuur en opbouw van het ruw vezelgehalte, het aminozurenpatroon en het energiegehalte verdienen veel aandacht. Dit om een goede gezondheid van voedster of ram te waarborgen. Zo kan een verkeerde voeding leiden tot (voedings)problemen zoals diarree, wolplukken, etc.

Ook kan een verkeerde samenstelling van de in het voer aanwezige eiwitten (ook wel 'aminozuren' genoemd) leiden tot groei- en conditieproblemen. Dat is ongewenst; niet alléén in de professionele houderij, maar natuurlijk juist in de sportfokkerij.

HAVENS Konijnenvoeders zijn volledig afgestemd op de specifieke kenmerken en eigenschappen van konijnen en worden samengesteld uit uitsluitend plantaardige en gezonde grondstoffen.

Het assortiment van HAVENS Konijnenvoeders bestaat uit:

  • Premium Fiber Mix : een componentenrijke knaagdierenmuesli met veel structuur (ook geschikt voor andere knaagdieren door de toevoeging van vitamine C, zoals cavia's)
  • Kuni-Hobby Pro: een allround konijnenbrok voor alle konijnenrassen
  • Kuni-Excellent M5: een geconcentreerde brok, in te zetten als opfokvoer, probleem-oplosser of afmestvoer. Bevat een coccidiostaticum.

Deze voeders zijn in overleg altijd voor u te bestellen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

(klik op een foto voor de vergroting)