Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mijten Hond en Kat

Arion heeft een uitgebreid gamma kwaliteitvoeders voor hond en kat.

Kwaliteitsvoeding zonder bewaar-, kleur- of smaakstoffen voor een betaalbare prijs !

Alle voeders van Arion zijn zowel in een 3 Kg als 15 Kg verpakking

te verkrijgen.

ARION ADULT CAT is een complete en evenwichtige voeding, geschikt voor volwassen katten. Deze voeding is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen. De ingrediënten in ARION ADULT CAT maken het tot een heel smakelijk product dat gemakkelijk verteerbaar is. De samenstelling is de basis voor een gezond leven van iedere volwassen kat. De mineralen in ARION ADULT CAT reguleren de pH van de urine en helpen daardoor nierstenen te voorkomen.

ARION CAT ADULT SENSITIVE is een complete en evenwichtige voeding die speciaal werd ontwikkeld voor katten met een gevoelige spijsvertering. De samenstelling maakt het tot een heel smakelijk product dat gemakkelijk verteerbaar is. ARION CAT ADULT SENSITIVE zorgt doorlopend voor een stabiele darmflora en een regelmatige spijsvertering. ARION CAT ADULT SENSITIVE vermindert de vorming van haarballen in de maag en bevordert een vlotte ontlasting. Het is dan ook uiterst geschikt voor langharige katten.

Kleine hondenrassen hebben in verhouding meer energie nodig dan grote rassen. ARION ADULT SMALL is speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van volwassen honden met een maximum gewicht van 10 kg te voldoen. De vorm, structuur en afmeting van de brokjes zijn perfect aangepast aan het gebit van de kleinere hond en helpen tandplak te voorkomen.

ARION BRAVO CROC is een volledige en uitgebalanceerde voeding op basis van kip en rijst voor volwassen honden met een normale activiteit. Een combinatie van met zorg uitgekozen ingrediënten en perfect uitgebalanceerde onverzadigde vetzuren waarborgt een smakelijke en licht verteerbare voeding. ARION BRAVO CROC: voor een lang en gezond leven.

ARION JUNIOR is een volledige en evenwichtige voeding met hoge verteerbaarheid voor pups en opgroeiende honden (vanaf 4 weken tot 12 maanden). De specifieke samenstelling en een optimaal calcium en fosforgehalte zorgen voor een correcte boten lichaamsontwikkeling. ARION JUNIOR bevat een hoog eiwiten vetgehalte en is rijk aan vitamines en mineralen. Kortom: de basis voor een gezonde toekomst voor uw hond.

ARION MULTI-VITAL is een volledige energierijke voeding op basis van lam en rijst, speciaal ontwikkeld voor actieve en

levenslustige honden. Er worden hoog kwalitatieve eiwitbronnen en rijst als glutenvrije graansoort gebruikt. Deze samenstelling helpt voedingsallergiën en darmklachten te voorkomen

ARION SENIOR/LIGHT is een complete en uitgebalanceerde voeding met hoogwaardige eiwitten en vetten, vitamines en mineralen. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen voor oudere honden en honden met een verlaagde energiebehoefte.

Let op! Niet alle diervoeders hebben wij standaard op voorraad.

Dit om u te allen tijde een "vers" product te kunnen leveren!

Vraag ons naar de leveringsmogelijkheden!