Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

 Mijten paardenvoeders

(klik op een foto voor de vergroting)

Paarden-Diner

Is een uitgebalanceerde en bijzonder smakelijke mengeling met haver voor jonge en opgroeiende paarden, drachtige merries en volwassen paarden.

Deze complete diner is rijk aan alle sporenelementen, vitamines en mineralen die uw paard nodig hebben voor optimale prestaties.

Gerstemix

Is een smakelijke mengeling voor jonge en opgroeiende paarden, drachtige merries en recreatiepaarden.

Is bijzonder geschikt voor zenuwachtige paarden met een hevig temperament.

Sport mix-super

Is een uitgebalanceerde mengeling voor paarden waaraan hoge eisen worden gesteld.

Zoals de naam al vermeldt is dit een bijzondere energetische mengeling die rijk is aan extra vitamines en aminozuren. Sport mix Super bevordert de prestaties en is geschikt voor paarden waarmee intensief gewerkt wordt. Deze mengeling bevat een

hoog gehalte aan zwarte haver.  

Dressuur Plus

Is een zeer speciale mengeling met een aangepaste energiebalans van uitgezochte grondstoffen voor paarden die beheerste maar toch krachtige inspanningen leveren. Is bijzonder geschikt voor zenuwachtige paarden die een heftig temperament hebben en ‘suiker’patiëntpaarden. Dit zijn paarden die moeilijkheden hebben om hun suikers om te zetten naar energie. Dit resulteert vaak in het ‘platvallen’ vanwege het gebrek van een gepast energieleverancier.

Herba-mix (afbeelding volgt)

Is een smakelijke mix met haver van geselecteerde granen en natuurlijke grondstoffen voor jonge paarden, drachtige merries en volwassen recreatie- en sportpaarden. Deze zorgzaam, doordachte samenstelling is verrijkt met een uitzonderlijk kruidenmengsel dat de doorstroming en het spierstelsel ondersteunt. Herba Mix heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en werkt regulerend op de spijsvertering. Hierdoor blijven o.a. de gewrichten soepel. Bovendien heeft Herba Mix een verzachtende invloed op de luchtwegen en is het bijzonder geschikt voor de fokkerij. Herba-mix bevordert de eetlust en stabiliseert de natuurlijke balans van de darmflora.

Quattro

Is een speciale eiwit-sobere mengeling voor Quarters, Fjorden, IJslanders, Haflingers, recreatiepony’s, ezels, enz.

Zij hebben hun verteringsstelsel sterk ontwikkeld en zijn in staat om (te) veel energie en eiwitten te halen uit hun dagelijks rantsoen. Quattro is daarom een aangepaste voeding dat rijk is aan mineralen en sporenelementen, maar arm is aan eiwitten. Quattro bevat naast zijn hoogwaardige grondstoffen ook kruidenhooi, waardoor dit voeder een bijzonder geschikte structuurwaarde bevat, wat essentieel is voor een perfecte vertering.

Nova -mix

Voeder voor eczeem gevoelige paarden

Eczeem bij paarden is een complex probleem dat verschillende oorzaken heeft. De complexiteit zit hem in de variatie en de combinatie van deze oorzaken en zijn ook nog verschillend van paard tot paard. 

Bevat geen gerst, luzerne of melasse.

Alle verpakkingen bevatten 20 Kg tenzij anders is aangegeven, ook zijn alle verpakkingen recyclebaar.

Voor alle voederwaardes verwijzen wij u naar www.mijten.be

Deze voeders zijn in overleg altijd voor u te bestellen en binnen 10 dagen leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.