Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ruwvoeders

Hooi

Balen groot/klein

of gehakseld

Stro, tarwe/koolzaad/gerst

Gehakseld, gemalen

of fijngemalen

Hartog Compact Gras

Hartog Compact Gras is de ideale vervanger van gras, hooi en kuil. Hartog Compact Gras is stofarm en schimmelvrij. Door de gecontroleerde teelt is de Compact Gras gegarandeerd vrij van Jacobskruiskruid.

Luzerne-mix voor kalf en paard

De Hartog Lucerne-mix bestaat uit jong- en vers gehakselde luzerne vermengd met groen geoogste haver- en klaverbestanddelen. De toevoeging van melasse en plantaardige olie zorgt voor een hoge smakelijkheid en verbetert de opname van ruwvoeders bij jonge kalveren en paarden.

Het suiker- en zetmeelgehalte in Hartog Lucerne-mix is uitermate laag waardoor de ruwvoermix geschikt is voor alle paarden of pony’s.

Luzernebalen

Luzerne is een kwalitatief hoogwaardig eiwitrijk product met een hoge opname, een hoge structuurwaarde en een goede verteerbaarheid. De grove structuur van luzerne garandeert een optimale penswerking en voorkomt pensverzuring.

Uitermate geschikt voor melkkoeien, melkgeiten en voor pensontwikkeling bij kalveren.

Compact Luzerne

De Hartog Compact Luzerne bestaat uit 100% derde snede Luzerne. De Luzerne heeft een zeer fijne kwaliteit en is daardoor goed op te nemen door de hen. De Hartog Compact Luzerne stimuleert het natuurlijk pikgedrag en voorziet de hen in ruime mate van vezelrijke voeding waardoor de veren niet meer worden

opgenomen als vezelvervanger.

Door Hartog ruwvoeders mag het EKO keurmerk gebruikt worden. De producten bestaan voor meer dan 95% uit biologische grondstoffen.

Naast de bovenstaande producten leveren wij ook snijmais en

MPB-mix. Vraag ons naar de opties.